Pihak usahawantani.com mempelawa semua petani penternak , nelayan dan peniaga berkaitan tani untuk menggunakan perkhidmatan blog usahawantani.com. Anda boleh mengiklan produk anda dilaman ini secara percuma . Marilah sama-sama kita memajukan industri asas tani ini . Hantarkan skrip atau banner iklan anda ke iklan@usahawantani.com Kami akan siarkan iklan anda di blog ini. Anda juga digalakkan untuk mendaftar sebagai pengguna laman usahawantani.com . Sebagai pengguna berdaftar anda akan sentiasa mendapat maklumat terkini dari kami . Sekian . Pentadbir @ Pulau Tawar Jerantut Pahang

26 September 2013

Ustaz Azizan Bekas Menteri Besar Kedah Meninggal Dunia

Blog usahawantani.com mengucapkan takziah kepada keluarga Allahyarham Ustaz Azizan  yang juga merupakan bekas Menteri Besar Kedah yang meninggal dunia sebentar tadi jam 11:10am . Beliau telah dimasukkan ke hospital pada malam pilihanraya pada 5 May 2013 dahulu dan sejak itu beliau dalam keadaan yang tidak sihat akibat kompilasi serangan kencing manis dan sakit jantung . Beliau meninggal dunia di Unit Rawatan rapi (ICU Sultanah Bahiyah , Alor Setar. Perkara ini disahkan oleh Menteri Besar Kedah , Datuk Mukhriz Mahathir dan Naib Presiden PAS Jenazah almarhum akan disemadikan di Muasasah Darul Ulum, di sini petang ini. Takziah kepada keluarga dan rakyat kedah . Al fatihah

usahawantani.com

45 comments:

Anonymous,  November 30, 2013 at 4:50 PM  

blog yang bagus, semogan tambaqhan yang lain.
mandarizky.student.ac id

Unknown November 30, 2013 at 6:25 PM  

Terimakasih atas infonya

irhamabdulazis271.student.ipb.ac.id

shah December 3, 2013 at 8:28 PM  

Salam sya ada menjual pati sarang burung,jus sarang burung dan sarang burung.
Pati sarang burung walit. Membantu mwngurangkan kahak dan batuk..mengubati
penyakit asma..sesuai utk wanita mengandung dan juga bayi dalam kandungan.
Mengurangkan kesan nikotin kepada perokok dan mengurangkan serangan barah.

Tanpa bahan pengawet.Muslim produk.


Price: RM 90
Sarang burung 1gram rm8.00
Jus sarang burung 3pcs rm10
https://m.facebook.com/shaharul.enterprise

Unknown December 6, 2013 at 6:50 PM  

terimakasih telah berbagi
semoga bermanfaat

http://hamzahalfarisi.student.ipb.ac.id

Pallekoss February 15, 2015 at 3:05 PM  
This comment has been removed by the author.
Unknown November 30, 2016 at 3:11 PM  

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini HANDAYANI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan kunjungi situs/website AKI MAULANA ~>KLIK DISINI<~  yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Daftar Ahli Usahawantani

Followers

IKLAN 1

Ruang iklan untuk disewa

IKLAN 2

Ruang Iklan untuk disewa
PELUANG KERJASAMA

Pihak Portal Usahawantani.com dan Akademi Usahawantani sedang dalam proses menyemak dan menilai kembali kursus-kursus UsahawanTani yang dianjurkan oleh pihak kami . Kami menjemput semua pengusaha-pengusaha yang berpengalaman ATAU baru dalam mengendalikan kursus-kursus usahawantani untuk berkerjasama atau menjadi panel kami . Sila hantarkan proposal anda kepada Pengurus Akademi UsahawanTani di email akademi@usahawantani.com . Maklumat yang mesti ada dalam proposal anda ialah :
1. Nama Anda / Syarikat
2. Alamat
3. Bidang UsahaTani
4. Kandungan Kursus
5. Bilangan Hari
6. Kos Kursus
7. Lokasi Kursus
8. Pengalaman
9. Cadangan kaedah kerjasama (option)


Daftar Ahli Usahawantani

Borang Pendaftaran

Nama
Email
No Handphone (e.g 019-1234567)
Lokasi (e.g Bandar/Negeri)
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[ Refresh Image ]


Nota : Selepas menekan butang 'Daftar' sila lihat email anda untuk kepastian bahawa pendaftaran anda telah diterima oleh pihak kami.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP