Pihak usahawantani.com mempelawa semua petani penternak , nelayan dan peniaga berkaitan tani untuk menggunakan perkhidmatan blog usahawantani.com. Anda boleh mengiklan produk anda dilaman ini secara percuma . Marilah sama-sama kita memajukan industri asas tani ini . Hantarkan skrip atau banner iklan anda ke iklan@usahawantani.com Kami akan siarkan iklan anda di blog ini. Anda juga digalakkan untuk mendaftar sebagai pengguna laman usahawantani.com . Sebagai pengguna berdaftar anda akan sentiasa mendapat maklumat terkini dari kami . Sekian . Pentadbir @ Pulau Tawar Jerantut Pahang

02 March 2009

Anna - Sufiah Malaysia ?

Aku pasti entry ini akan mendapat hit yang tinggi disebabkan tajuknya dan cerita ini telah didedahkan oleh Kosmo semalam (1 Mac 2009). Tetapi siang-siang lagi aku cakap, gambar bogel minah yang dikatakan 'sufiah malaysia' itu tidak akan ditampal di sini walaupun sekelumit. minta maaf la kawan-kawan yang teringin nak tengok gambar tu.Aku sebenarnya tak pernah tengok web log ni . memang terdetik untuk mencari blog ini tetapi memikirkan ia tidak memberi faedah dan dapat dosa free je maka aku tak layari dan tak mahu tahu apa isi ceritanye yang sebenar. Apa yang aku tahu , aku nak korang yang ada fikiran nak lihat web tersebut supaya padamkanlah niat tersebut ... apa kata korang fikirkan macam mana nak tingkatkan ekonomi kita dalam keadaan ekonomi yang meleset sekarang dan dengan layari web http://www.usahawantani.com/ ini harap-harap korang adalah idea camner nak rancang aktiviti pertanian korang he he he ... sori la ye .

usahawantani.com

Daftar Ahli Usahawantani

Followers

There was an error in this gadget

IKLAN 1

Ruang iklan untuk disewa

IKLAN 2

Ruang Iklan untuk disewa
PELUANG KERJASAMA

Pihak Portal Usahawantani.com dan Akademi Usahawantani sedang dalam proses menyemak dan menilai kembali kursus-kursus UsahawanTani yang dianjurkan oleh pihak kami . Kami menjemput semua pengusaha-pengusaha yang berpengalaman ATAU baru dalam mengendalikan kursus-kursus usahawantani untuk berkerjasama atau menjadi panel kami . Sila hantarkan proposal anda kepada Pengurus Akademi UsahawanTani di email akademi@usahawantani.com . Maklumat yang mesti ada dalam proposal anda ialah :
1. Nama Anda / Syarikat
2. Alamat
3. Bidang UsahaTani
4. Kandungan Kursus
5. Bilangan Hari
6. Kos Kursus
7. Lokasi Kursus
8. Pengalaman
9. Cadangan kaedah kerjasama (option)


Daftar Ahli Usahawantani

Borang Pendaftaran

Nama
Email
No Handphone (e.g 019-1234567)
Lokasi (e.g Bandar/Negeri)
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[ Refresh Image ]


Nota : Selepas menekan butang 'Daftar' sila lihat email anda untuk kepastian bahawa pendaftaran anda telah diterima oleh pihak kami.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP